Wat is Mazter tuig? 

 Mazter Tuig

Ben je de trotse bezitter van een trouwe viervoeter? Of je nou een klein hondje of een grote hond hebt; ze moeten allemaal uitgelaten worden. Het uitlaten van je hond is niet compleet zonder een riem waaraan je de hond kan aanlijnen. Het kan zijn dat jij je hond uitlaat met een verkeerde riem die niet als prettig wordt ervaren door de hond. Een voorbeeld van een geschikte riem is de Mazter tuig. Dit tuigje zit niet om de nek van het beestje maar om de borst en de rug. Wanneer je aan de riem trekt zal de hond niet aan zijn nek getrokken worden, wat veel fijner is voor de viervoeter. Verras je hond met de aankoop van een Mazter tuig!

 

Hoe werkt een Mazter tuig?

Zoals eerder gezegd zit de Mazter tuig om de borst en de rug van de hond. Het tuigje bestaat uit twee lijnen die aan de zijkant van de hond samenkomen. De riem van het tuigje kan je aan de voorkant van het tuigje vastmaken door middel van een ringetje. Een andere ideale mogelijkheid van het tuigje is dat er een trektuigje aan vast zit. Zo kan je de hond zelfs nog met je hand terug trekken als hij teveel een andere kant oploopt of wanneer er een andere hond nadert. Als baasje bepaal je zelf of je het tuigje na de wandeling afdoet of niet.

 

Kopen van een Mazter tuig

Het kopen van Eem Mazter tuig is enorm eenvoudig. Met een beetje geluk is er een dierenwinkel bij jou in de buurt die de tuigjes verkoopt. Wanneer dat niet het geval is kan je altijd online je slag slaan. Breng een bezoekje aan de website van het tuigje en laat je verrassen door het grote aanbod. Kies zelf de geschikte maat en kleur en stop het item in je mandje. Wanneer de betaling is voltooid hoef je nog maar een paar dagen te wachten tot jij en je hond in het bezit zijn van een Mazter tuig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *