Wat doet een mantelzorgmakelaar?

Mantelzorgmakelaar

Wanneer je mantelzorger bent zijn er al genoeg dingen waar je aan moet denken en waar je op moet letten. Vaak combineren mantelzorgers deze taak met het onderhouden van hun eigen huis, werk en nog veel meer. Zorg ervoor dat je naast het mantelzorgen niet nog meer zaken moet regelen en schakel een mantelzorgmakelaar in! Deze persoon kan veel van jouw taken uit handen nemen waardoor jij meer tijd overhoud voor het daadwerkelijk verzorgen van de desbetreffende persoon. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een mantelzorgmakelaar!

 

Taken van een mantelzorgmakelaar

Als mantelzorger ben jij de persoon die zorg biedt voor een naaste. Dit kan een familielid zijn of een goede vriend of vriendin. Dit zorgen kan bestaan uit het helpen van aankleden van iemand of het helpen met koken en schoonmaken. Naast deze praktische taken zijn er vaak nog veel meer dingen, zoals het bijhouden van bankzaken en het regelen van andere zaken op het gebied van zorg. Denk hierbij aan kosten van de zorg, de huisarts waar je bij aangesloten zit en nog veel meer. Wanneer je mantelzorger bent zijn dit bezigheden waar je je liever niet mee bezighoudt. Laat het over aan een expert die precies weet hoe je zaken het beste kan regelen. Zo kan het zo zijn dat jouw naaste bij een veel te dure zorgverzekering ingeschreven staat of dat niet alle gevraagde zorg erbij inbegrepen zit. Een mantelzorgmakelaar helpt jou om de beste keuzes te maken!

 

Afspraak maken met een mantelzorgmakelaar

Het maken van een afspraak met een mantelzorgmakelaar is enorm eenvoudig. Wanneer je een bezoekje brengt aan de website van de desbetreffende makelaar kom je al gauw in contact met enkele contactgegevens, zoals het telefoonnummer en het mailadres. In beide gevallen zal je de mogelijkheid hebben om enkele vragen te stellen of om direct een afspraak in te plannen. Wacht niet langer en sluit je vandaag nog aan bij een mantelzorgmakelaar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *