Voedingsschema Terneuzen

Voedingsschema Terneuzen

Als je op zoek bent naar een personal trainer die naast sportbegeleiding ook persoonlijke voedingsschema’s aanbiedt, dan kun je die in Terneuzen zeker vinden. Het voordeel van een personal trainer die gespecialiseerd is in het maken van gepersonaliseerde voedingsschema’s is dat je sneller naar je doelen toe kan werken. Dit is zeker belangrijk  als je graag fitter wilt worden, af wilt vallen of sterker wilt worden. 

Een persoonlijk voedingsschema 

Een persoonlijk voedingsschema is geschikt als je graag af wilt vallen, fitter wilt worden, sterker wilt worden of graag inzicht wil in je voedingspatroon om andere redenen. Het voordeel van een personal trainer is dat het perfect gecombineerd kan worden het sporten. De personal trainer zal dan ook beter inzicht hebben in de balans tussen de energie die je verbruikt en nodig hebt om je doel te behalen. Met een persoonlijk voedingsschema kun je dan ook tot in de detail aanpassingen maken die gericht zijn op je doelen en gewoonten. Met een persoonlijk voedingsschema zorg je ervoor dat je sneller je doel bereikt. Daarnaast voorkom je dat je te veel voorkomende problemen die bij diëten horen. Zo voorkom je dat je te veel honger hebt, gaat jojo’en,  of tekorten krijgt van bepaalde voedingsstoffen.

Voeding en sport

Voeding en dus voedingsschema’s zijn zeer complex. Naast het aantal calorieën wordt gekeken naar de momenten waarop je eet. Maar ook de nodige nutriënten die je binnen moet krijgen. Zo moet de balans van koolhydraten, vetten en eiwitten goed zijn net als de balans van verschillende vitaminen en mineralen.

De combinatie van voeding en sport is belangrijk voor alle doelen omtrent je gezondheid en fitheid. Het beste is dan ook om dit te combineren. Op het moment dat je meer of minder gaat sporen is het dan ook belangrijk om je voedingsschema aan te passen. Op deze manier houdt je de balans goed een personal trainer kan je hier zeer goed mee helpen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *