Schoonheidsbehandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen

Lash Lifting Leiden

In de afgelopen jaren zijn het aantal wimper- en wenkbrauwbehandelingen in schoonheidssalons enorm toegenomen. Waar het ooit begon met het epileren van de wenkbrauwen, zijn er tegenwoordig ook genoeg behandelingen voor de wimpers. We willen immers allemaal de mooie lange en donkere wimpers die we zo vaak op televisie hebben gezien. Maar welke behandeling past nou het beste bij jou? Hieronder hebben we drie van de meest populaire trends op het gebied van wimper én wenkbrauwverzorging op een rijtje gezet.

Lash lifting

Één van de nieuwste behandelingen op het gebied van de wimpers is de lash lift. Het succes van deze behandeling ligt hem in het feit dat er geen valse wimpers bij komen kijken. Waardoor je een natuurlijke en frisse look behoudt. Tijdens de lash lift worden je eigen wimpers vanuit de wimperrand gekruld. Dit resulteert in prachtige lange en volle wimpers. Lash lifting in Leiden is een snelle behandeling, die je een heleboel tijd bespaart in de ochtend. Geen mascara of wimperkrultang meer nodig: jij stapt fris en fruitig uit je bed.

Wimper extensions

Het dragen van mascara is niet alleen tijdrovend, maar het oogt vaak ook minder natuurlijk. Daarnaast is je mascara aan het eind van de dag vaak minder zichtbaar dan in de ochtend, en veel vrouwen willen toch iets permanenters. Dan zijn de wimperextentions in Leiden een hele goede keuze. Naast de alom bekende wimperextentions kun je ook kiezen voor de nieuwe one by one extentions. Deze worden één voor één op je wimpers geplaatst en zorgen voor een natuurlijk én vrouwelijk effect.

Wenkbrauwen epileren

Je kunt geen lijstje maken over wimper- en wenkbrauwbehandelingen zonder deze trend te benadrukken. Het epileren van de wenkbrauwen was één van de allereerste trends op dit gebied. En tot op de dag van vandaag is de behandeling enorm populair in de schoonheidssalon in Leiderdorp. Bij het epileren van de wenkbrauw worden de haren met wortel en al verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de haren langer wegblijven dan wanneer je ze simpelweg scheert.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *