Lp platen verkopen, wat is de waarde

lp platen waarde

Als je thuis nog lp’s hebt liggen en daar niks meer mee doet dan is dat natuurlijk hartstikke zonde. Je kunt ervoor kiezen om ze dan te verkopen. Als je afvraagt wat de waarde is van je lp’s dan kun je dit online bekijken. Het verschilt namelijk enorm wat je voor een lp kunt vragen. Je zou het daarom ook online kunnen verkopen. Zo weet je zeker dat je de waarde voor je lp’s krijgt die het verdient.

De waarde van je lp platen

De waarde van lp platen verschilt enorm. Als je erover nadenkt om je lp’s te gaan verkopen dan verschilt het per lp wat je ervoor kan krijgen. Lp’s zijn tegenwoordig heel populair. Een echte liefhebber wil dan ook zeker wel geld betalen voor jouw lp. Als je lp’ dus wilt verkopen, dan is er zeker wat kennis nodig om bij elke plaat te bepalen wat je daarvoor kunt krijgen. Door je lp platen te laten verkopen zorg je ervoor dat je geen geld misloopt. Online kun je jouw lp’s voor een vaste prijs verkopen. Alles wordt dan voor een bedrag overgenomen. Afhankelijk van de kwaliteit van de lp’s en de zeldzaamheid wordt de prijs berekend. 

Lp platen laten verkopen

Je kunt dus een vast bedrag krijgen voor je lp’s. Nadat is bepaalde wat alle lp‘s waard zijn wordt dit aan je uitbetaald. Daarna worden de lp’s verkocht en daar hoef je dus niks meer voor te doen het is ook mogelijk om op commissiebasis de lp’s te verkopen. Nadat alles verkocht is krijg je achteraf het bedrag uitbetaald. Als je veel lp platen hebt dan is het verkopen op commissiebasis ideaal. Bij een grote collectie duurt het natuurlijk wat langer voordat alles verkocht is. Om zo eerlijk mogelijk een deel van de verkoopprijs te krijgen, is een verkoop op commissiebasis wel zo fijn. Waar je ook voor kiest, het is altijd fijn om bij een betrouwbare zaak waar liefde voor lp platen merkbaar is, je lp’s te verkopen. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *