De leukste kinderkleding trends

Kinderkleding Tilburg

Het vinden van kinderkleding is voor veel ouders minder gemakkelijk dan je misschien zou denken. Kinderen zijn namelijk voortdurend in beweging. Denk bijvoorbeeld aan buiten spelen, ravotten en sportactiviteiten. Kleding moet dus niet alleen gemaakt zijn van de beste materialen, maar moet ook het één en ander kunnen verdragen. En natuurlijk ontwikkelen kinderen in deze fase van hun leven ook een eigen smaak, en willen ze stoere, opvallende en leuke kledingstukken dragen. De missie is dus om kleding te vinden die smaak en kwaliteit met elkaar combineert. Maar waar begin je dan met zoeken? Hieronder staan de laatste trends rondom kinderkleding op een rijtje. 

Herfst kleuren

Één van de meest geliefde trends in kinderkleding is het stoere kleurenpallet. Denk aan het geliefde roestrood, bruin, okergeel en donkergroen. En deze trend beperkt zich allang niet meer alleen tot truien en t-shirts. Neem bijvoorbeeld de kinderkleding in Tilburg. Hier worden ook jurken, broeken, rokken en blouses in deze hippe kleuren verkocht. Dit resulteert niet alleen in coole kinderkleding, maar zorgt er ook voor dat de kledingstukken gemakkelijk te combineren zijn met bijvoorbeeld spijkerbroeken of jassen.

De teddy trend

De teddy trend is de afgelopen tijd behoorlijk in populariteit gestegen. En de zachte teddy stof is allang niet meer alleen voor volwassenen, ook kinderen mogen genieten van de heerlijke zachte stof. De teddy trend komt in verschillende maten en kleuren. Er zijn namelijk talloze kledingstukken die die tegenwoordig worden uitgevoerd met de teddy stof. Waar het ooit begon met jassen, zijn er inmiddels ook truien, vesten en pyjamabroeken. Én het is niet alleen een lekker warme stof, maar ook nog eens heerlijk om mee te knuffelen.

Drukke prints

Merkkleding voor kinderen is jaren geleden met deze trend begonnen, en inmiddels is het niet meer weg te denken uit de winkelstraat. Kinderkleding met drukke, vrolijke printjes. Waar het vroeger voornamelijk strepen of polkadots waren, zijn de prints tegenwoordig iets uitbundiger. Denk bijvoorbeeld aan sneeuwvlokken, regenbogen, unicorns en sterren. Oftewel, voor ieder kind is er een leuke print te vinden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *