De fijnste schoonheidsspecialist behandelingen

Schoonheidssalon Breda

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist is niet alleen een moment van complete ontspanning, het is ook nog eens ontzettend goed voor de huid. En welke vrouw vind het nou niet heerlijk om verzorgd te worden, door gediplomeerde schoonheidsspecialisten? Beter word het niet! Het zijn namelijk allang niet meer alleen behandelingen op het gebied van epileren, gezichtsmassages en lichaamsontharing. De schoonheidssalon in Breda biedt namelijk nog veel meer schoonheidsbehandelingen aan. En voor welke kiest je dan? Hieronder hebben we drie van de fijnste behandelingen op een rijtje gezet. Beauty treatments die je écht niet mag missen.

Pro skin behandelingen

De pro skin behandelingen zijn behandelingen die gepersonaliseerd zijn op jouw huidtype. De schoonheidsspecialist in Breda bekijkt de conditie waarin je huid momenteel verkeert, en bepaald na aanleiding daarvan welke zones van je huid aandacht nodig hebben. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, of huidveroudering wilt tegengaan. De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie, op je wensen en op de behoefte van je huid.

Acné behandeling

De acné behandeling is nét iets ingewikkelder dan de meeste andere schoonheidsbehandelingen. Zo wordt er vooraf, in de schoonheidssalon in Oosterhout, een intakegesprek gepland waarin het behandelplan word opgesteld. Tijdens dit intakegesprek zal de schoonheidsspecialist kijken in welke conditie je huid momenteel verkeert, en waar je huid extra behoefte aan heeft. Bij iedere behandeling wordt de huid vakkundig gereinigd en worden de pustels hygiënisch verwijderd. Pustels zijn met pus gevulde bultjes die vaak optreden wanneer dode huidcellen of bacteriën zich ophopen op de huid.

Pro Power Peel

De pro power peel is één van de nieuwste trends op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Deze behandeling is een uitstekende optie voor heel veel verschillende doelen. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van huidveroudering, het verbeteren van de huidstructuur en het hydrateren van de huid. Het beste resultaat wordt verkregen dor de Pro Power Peel is drie verschillende behandelingen toe te passen. Tijdens de behandeling verwijderd de Pro Peel de bovenste laag van de huid om zo de huidvernieuwing te stimuleren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *