Wat is een dub interviewer?

 Dub interviewer

Heb je wel eens gehoord van het begrip dub interviewer? Zo niet, dan volgt hier een korte uitleg. Een dub interviewer is een softwareprogramma dat het afnemen van interviews en enquêtes een stuk eenvoudiger maakt. Zo kan je je als interviewer meer focussen op de geïnterviewde, terwijl de dub interviewer de rest regelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenvoegen van alle afgenomen interviews. Waar wacht je nog op? Schaf vandaag nog het softwareprogramma aan!

 

Taken van een dub interviewer

Tijdens het afnemen van een interview zorgt de dub interviewer ervoor dat de gegevens uit dit interview worden verzameld. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het gesprek opgenomen wordt. Wanneer je alle geïnterviewde precies dezelfde vragen stelt zal het programma dit herkennen en kan de data onderverdeeld worden. Zo kunnen de antwoorden uit de enquête makkelijk en snel onder elkaar gezet te worden. Op deze manier zie je veel sneller welke resultaten er uit je onderzoek zijn gekomen. Het grootste voordeel van een dub interviewer is dat het een hoop werk uit je handen neemt. Zo hou jij meer tijd over voor andere belangrijke dingen. Daarnaast hebben veel mensen vaak moeite met het samenvoegen van data uit onderzoeken, aangezien er vaak statistiek aan te pas komt. Met behulp van een dub interviewer hoef jij je daar geen druk om te maken; het programma regelt alles voor je!

 

Aanschaffen van een dub interviewer

Een dub interviewer is enorm eenvoudig online aan te schaffen. Breng een bezoekje en oriënteer je op de verschillende softwareprogramma’s. Kies er een uit die bij jouw wensen aansluit en stop hem in je mandje. Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de website. Wanneer de betaling is voltooid duurt het meestal maar een paar minuten voor je het programma op je computer kan installeren. Wacht niet langer en neem vandaag nog een dub interviewer om je onderzoeken mee te vergemakkelijken!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *