De laatste interieur trends

Robuuste tafel Bergen op Zoom

Misschien heb je nét een nieuw huis gekocht, of wil je je huidige inrichting een opfrissing geven. In beide gevallen ben je natuurlijk op zoek naar een interieur dat zowel modern, als persoonlijk, is. Het moet immers goed bij jouw persoonlijkheid passen. Maar tijdens die zoektocht kom je zoveel verschillende trends tegen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Denk bijvoorbeeld aan de industriële stijl, de boerenstijl of de bohemian stijl. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie interieur trends die momenteel heel hip zijn, maar ook nog jaren meegaan. Zodat je lange tijd van je nieuwe interieur kunt genieten.

Robuuste meubelen

De robuuste look is in de afgelopen jaren enorm populair geworden, en is eigenlijk meegegroeid op het succes van de industriële meubelen. Met robuuste meubelen worden grove, stoere meubelen bedoeld die vaak gemaakt zijn van sterk en zwaar materiaal. Denk bijvoorbeeld aan de robuuste tafel in Bergen op Zoom, die is ontworpen met een mengeling van metaal en donker hout. Dit soort meubelen kan overigens ook perfect worden gecombineerd met andere stijlen.

Rieten meubelen

Vergeleken met de andere twee trends is riet relatief nieuw op het gebied van interieur. Het is weer helemaal terug van weggeweest. Riet word vooral gebruikt in stoelen, kastjes en tafels, maar ook de detailering is heel goed met riet te creëren. Denk bijvoorbeeld aan rieten manden of opbergkisten. Daarnaast is riet ook heel goed te combineren met vrijwel iedere andere interieurstijl, waardoor het een zeer creatieve en vrije keuze word.

Groen en duurzaam

Het toevoegen van huisplanten is al jaren een zeer populaire trend, en eentje die niet snel weer zal verdwijnen. Maar met alleen een paar kamerplanten ben je er nog lang niet. Denk ook aan andere natuurlijke materialen, zoals hout en bamboo. En kies voor duurzaam! Vervang bijvoorbeeld je houten kozijnen voor een duurzaam alternatief. En schiet je meteen in de stress bij de prijzen? Geen zorgen, want er zijn ook goede tweedehands kunststof kozijnen te vinden

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *