Vitaliteitscoach Breda, is dit wat voor jou?

Lifecoach

Ben jij wonende in of rondom de omgeving van Breda en zoek jij nog extra hulp of begeleiding met je persoonlijke energie en je leven? Dan zou je eens kunnen kijken naar een vitaliteitscoach Breda. Bijvoorbeeld bij Iwona’s vitality of hearts. Zo’n coach is net zoals elke andere coach er om jou helpen en te ondersteunen bij een periode of lastige situatie in je leven. Door middel van jou te begeleiden en kritische vragen te stellen kom je veel te weten over jezelf en ga je samen werken naar een doel of bijvoorbeeld uit een lastige en irritante situatie te komen. Het woord vitaliteit is een synoniem voor levenskracht, dit betekent eigenlijk de energie die jij ervaart in je leven en je werk. Een coach hierin gaat jou dan ook helpen en ondersteunen om de energie en positiviteit weer terug te vinden en je vitale gezondheid weer op peil te helpen. Eigenlijk kan je en vitaliteitscoach zien als een soort van begeleider of personal trainer voor je energie en mentale welzijn. Dit maakt het dus ideaal wanneer jij in een dip in je leven zit of bijvoorbeeld het licht aan het einde van de tunnel niet meer ziet door ene hoop omstandigheden. 

Gezondheid 

Alhoewel je fysieke gezondheid ook erg belangrijk si is je mentale gezondheid net zo belangrijk. Als je mentaal niet echt positief in het leven staat kan je bijvoorbeeld in een burn-out komen of depressief raken. Bij dit soort gevallen kan een vitaliteitscoach Breda je helpen om je uit deze dip te sleuren en weer een betere mentale gezondheid op te bouwen. Een vitaliteitscoach Breda gaat je helpen positiever te denken en in plaats van negatieve gedachtes aandacht te geven juist de positieve dingen in een bepaalde situatie of ervaring te zien. Deze switch kan zorgen voor een veel beter en positiever leven en wordt dan ook vaak als erg behulpzaam en leerbaar ervaren. Je leert in een traject dan ook erg veel over jezelf als persoon en je sterktes/zwaktes.

Breda 

Breda is een grote stad met veel inwoners en het is dan ook niet gek dat door alle sociale druk veel mensen last ervaren van hun energie niveau en mentale gezondheid. Om deze redenen is er dan ook redelijk veel vraag naar een vitaliteitscoach Breda en zijn er ook verschillende plekken waar je terecht kan voor zo’n coach. Een hiervan is Iwona’s vitality of hearts in Breda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *