Verwen jezelf eens met een gezichtsbehandeling in Zaandam

Gezichtsbehandeling Zaandam

Woon jij in de regio Zaandam en heb je last van huidklachten zoals acne, droogheid of pigmentvlekjes? Verwen jezelf dan eens met een gezichtbehandeling in Zaandam. Er zitten meer dan genoeg salons waar je daarvoor terecht kunt, en ze bieden allemaal fijne behandelingen aan die je huid verbeteren. Het fijne aan zo’n gezichtsbehandeling in Zaandam is dat het ook nog eens heel ontspannend werkt. Het zijn vooral vrouwen die zo’n behandeling boeken, maar ook mannen weten steeds vaker de weg naar de schoonheidsspecialiste te vinden. Ook zij willen immers zo goed mogelijk voor de dag komen, en je huid is iets wat constant zichtbaar is.

Gezichtsbehandeling in Zaandam tegen rimpels

Is de reden dat jij een gezichtsbehandeling in Zaandam wilt boeken voornamelijk dat je je ergert aan (beginnende) rimpels? Dan kun je het beste voor een behandeling microdermabrasie of dermapen gaan. De eerste is een hele intensieve scrub, met een pen met een soort diamanten kop. Daarmee ‘schraapt’ de schoonheidsspecialiste over je huid, waardoor alle dode huidcellen loslaten. Je huid gaat zich daarna van binnenuit vernieuwen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Het is een relatief goedkope gezichtsbehandeling in Zaandam. Als je een groter effect wilt dan zou je kunnen kiezen voor een behandeling met de dermapen.

Hoe werkt de dermapen tegen rimpels?

De dermapen is een speciaal soort pen met allemaal minuscule naaldjes. Deze prikken in je huid, waar ze allemaal kleine (onzichtbare!) gaatjes maken. Je huid gaat direct aan de slag met het maken van collegeen en elastine, en het heeft een enorm verstevigend effect. Als gezichtsbehandeling in Zaandam werkt deze zeer goed tegen rimpels, zeker als je hem combineert met een behandeling microdermabrasie. De dermapen zorgt er namelijk voor dat de huid zich veel sneller vernieuwt, en dan kun je alle dode huidcellen die versnelt loslaten twee weken later met microdermabrasie verwijderen. Het resultaat is verbluffend, en niet voor niets zijn veel mensen fan van deze behandelingen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *