Hoe werkt lash lifting in Drunen precies?

Lash lifting Drune

Droom jij van volle, gekrulde wimpers maar zin die van jezelf nogal recht? Dan kun je ze daarvoor behandelen, bijvoorbeeld met lash lifting in Drunen. Lash lifiting heeft betrekking op het op natuurlijke wijze omhoog krullen van de wimpers, waardoor je een veel openere blik krijgt. Het is het perfecte alternatief voor het zelf krullen van je wimpers met een wimperkrultang, en het kan tot zo’n 10 weken aanhouden. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe je snel jouw wimpers groeien. Lash lifiting in Drunen (of in elke andere stad/salon) is helemaal niet zo duur, en in het niets te vergelijken met wimperextensions. Het is veel goedkoper en bovendien 100% natuurlijk.

Wimperextensions of lash lifiting in Drunen

Twijfel jij al langer over het nemen van wimperextensions omdat je je eigen wimpers zo kaal en recht vindt, maar vind je het te duur? Dan is lash lifiting in Drunen zeker een goed alternatief. Bij deze behandeling worden jouw eigen wimpers met een speciaal apparaatje omhoog gekruld, waardoor ze veel voller lijken en je ze veel beter ziet. Veel vrouwen zijn na deze behandeling verbaasd over hoe mooi het eruit ziet, en vinden dan de wimperextensions niet eens meer nodig. Als je er zelf nog een likje mascara overheen doet elke dat heb je zelfs een vergelijkbare look als wanneer je extensions zou nemen.

Je wimpers krullen plus verven

Als je echt helemaal niets meer aan je wimpers wilt doen op het moment dat je wakker wordt kun je ervoor kiezen die behandeling lash lifiting in Drunen aan te vullen met het verven van de wimpers (en eventueel wenkbrauwen). Ze worden dan in een donkere kleur geverfd (meestal zwart maar ook vaak donkerbruin) en ook de lichte uiteindes worden meegenomen. In combinatie met het krullen van de wimpers levert dat een heel mooi resultaat op. Je hoeft dan niet meer naar je wimpers om te kijken, want ze zien er altijd mooi, vol en donker uit. En dat voor een fractie van de prijs van wimperextensions.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *